• icon

    RU

  • icon

    UA

Хліб тостовий віденський

  • Illustration

    Склад: Борошно вищого гатунку,вода очищена, маргарин столовий, цукор, сіль, дріжджі пресовані свіжі, поліпшувач хлібопекарськийБілки: 8,07г Жири: 2,2 г Вуглеводи: 47,95 гКалорійність: 243,82 ккал

    Умови і термін зберігання: від -16°С до -20°С 90 дібМістить алергени: глютен

  • Illustration

    Батон. Підходить для сендвічів, сніданків. Добре зберігається в морозильній шафі, що дозволяє тримати залишки під контролем.
    1. Приготування: Дістати з морозильної камери і лишити на 60 хв при кімнатній температурі.2. Розігріти конвекційну піч на 220 С, завантажити батон в піч. Вимкрути піч і не вмикати поки батон в печі.3. Гаряча піч прогріє батон за 10-12 хвилин.

Made with