D.S. Bakery School

Школа Пекарів Дениса Суховія

Illustration
  • Illustration

    Це єдина школа, де заняття з пекарського мистецтва проходятт в форматі 100% практики від замесу до выпічки.Каждому студенту надаємо:- организоване робоче місце- необхідний інвентарУ нас ви зможете засвоїти технологію випікання хлібних виробів різных напрямків, від французського пшеничного до німецьких заварних темних хлібів.

Навчання

Курси та майстер-класи

Відеокурси та практичні заняття, консультації і послуги

Illustration

"Хліб". 11 рецептів

    notetype_glyphs

    6 уроків

    $50
    курс в записі. Мова викладання RU

Цей курс підходить, як новачкам, так і больш досвідченим пекарям, що бажають опанувати нову для себе технологію. 6 відео-уроків с детальним описом процесу приготування хлебу от выбору сировини і замесу, до формовки та випічки.

Illustration

"Віденська Випічка ТОП"

    notetype_glyphs

    6 уроків

    $50
    курс в записі. Мова викладання RU

В цьому курсі окрім того, що презентовані цікаві трендові форми і рецепти, показані також рецепт листкового тіста і базові крема. 4 відео-уроки з детальним описом процесу приготування листкових виробів з кремом і глазуррю, їх формовка и випічка.

Illustration

"Здоба Віденська"

    notetype_glyphs

    2 уроки

    $15
    курс в записі. Мова викладання RU 

2 відео-уроки, в котрих детально продемонстрована технологія не складних, але вкрай ефектних виробів. За допомоги цього тіста і технології, ви зможете самі вигадувати нові вироби, та без складнощів розширяти хлібну корзину

Illustration

"КІШ" пироги

    notetype_glyphs

    4 уроки

    $35
    курс в записі. Мова викладання RU 

4 коротких видео-уроки. Пісочное тісто и різні форми відкриють вам світ пісочних пирогів. Акредитований майстер Школи Пекарів Артем Девяткін, продемонструє вам чудові смакові комбінації. Якщо ви маєте не складний інвентар та елементарне обладнання, ви легко зможете повторити вироби

Illustration

"Віденська Віпічка" 22 рецепти

    notetype_glyphs

    4 уроки

    $50
    курс в записі. Мова викладання RU 

Цей курс підходить, як новачкам, так і больш досвідченим пекарям, що бажають опанувати нову для себе технологію. 4 відео-уроки с розлогим описом процесу приготування листкових виробів від вибору сировини и листкування тіста, до формуванняя виробів і випічки.

Illustration

Фінансова грамотністьуправлінський облік пекарні

    notetype_glyphs
    4 уроки
    $40
    курс в записі. Мова викладання RU 

Цей курс підійде для тих, хто не розуміє, що таке облік і з чого потрібно починати пекарську справу.Якщо у вас є пекарня, кафе або кондитерська або ви тільки збираєтеся почати бізнес, пройдіть цей курс.

Illustration

Відеокурс "Сендвічі"

    notetype_glyphs
    3 уроки
    $35
    курс в записі. Мова викладання RU 

Базові принципи і особливості роботи з таким тістом, як бріошь и чіабата. Акредитованый майстер Школи Пекарів Олени Ролдугіної, поділиться своїм досвідом. Олена не просто прекрасний пекар, але ще й чудовий кухар. Це дозволяє їй обрати тесто, яке більш підходить і зробити його таким щоб сендвіч не розкис від вологи начинки та соусу.

Illustration

Відеокурс "Піца"

    notetype_glyphs
    2 уроки
    $30
    курс в записі. Мова викладання RU 

Тісто для піци. Ферментація. На що звертати увагу. Соус для піци. Начинки. Оформлення. Випічка. Вітрина. Цінні рекомендації. Акредитований майстер Школи Пекарів Анатолій Коршунов поділиться своїм досвідом. Анатолій - професійний кухар. Проте, він спеціалізується ще й на піцамейкерстві і на випіканні хлібу. 

Illustration

Відеокурс "Штоллен"

    notetype_glyphs
    1 урок
    $10
    курс в записі. Мова викладання RU 

Тісто для Штоллена. Опис сировини і обладнання. На що звертати увагу. Випічка. Цінні рекомендації. Проводить МК Денис Суховій. Шеф-пекар школи пекарів. Майстер-клас входить до відеокурсу "Пекарня", що проходив онлайн.

Illustration

Відеокурс "Обладнання для Пекарні."

    notetype_glyphs
    3 уроки
    $50
    курс в записі. Мова викладання RU 

Тістоміси і планетарні міксери. Печі пекарські, тістоділителі, тісторозкатки, розстійки і опис всього обладнання, що використовується в пекарні.Розрахунок технологічних карток. Як працювати з exele і як вираховувати рецептури. Що таке "Пекарський відсоток» і чому він важливий.Курс проводить Денис Суховій.

Illustration

Відеокурс "Королівська галета"

    notetype_glyphs
    1 урок
    $10
    курс в записі. Мова викладання RU 

Це святковий виріб, який відноситься до різдвяної випічки. Також, використовуючи це тісто, можна змінювати начинку: від фруктового пюре, до мʼясних або овочевих начинок. Ще це тісто добре підходить до відомого десерту "Наполеон" або "Мільфей".
Курс проводить Денис Суховій.

Illustration

Консультація "Як відкрити пекарню і управляти нею"

    notetype_glyphs
    1-2 години
    $100
    ZOOM (online конференція)

Для чого потрібна консультація:Перед тим, як почати роботу над запуском свого проекту - треба добре підготуватися. Попередня консультація дозволить вам визначити більш чіткий вектор будування і розвитку вашого бізнесу на роки вперед і не втратити гроші.

Illustration

Пекарня під ключ

    notetype_glyphs
    Проект
    $1000
    Проект

Якщо ви надихнулися і впевнені у собі; зібралися відкрити пекарню, але не розумієте, як правильно рухатися в пекарському напрямку, ми надамо вам необхідну допомогу на всіх етапах



article

Статті на пекарську тематику

статті, рецепти, технології

Heading photo

Питання ставила Інна Левенець

Пекарська справа

Займаюся пекарською справою багато років і все одно є чому вчитися. Розмова про хліб із шеф-пекарем Денисом Суховієм

Heading photo

Інтерв'ю для Премії "Сіль"

Як відкрити пекарню

Денис Суховий – член журі Національної ресторанної премії СІЛЬ, бренд-шеф пекарні Chef Bakery. Засновник Гільдії Пекарів та шеф-інструктор у Denys Suhoviy Bakery School. За 12 років роботи з випічкою став універсальним фахівцем у цій сфері

Heading photo

мої рецепти

Рецепт мого гречаного хліба

Не знаю, в яку годину тебе, мій друже, застала ця стаття, тому просто побажаю доброго здоров'я. У минулих журналах були рецепти різних хлібців, закваски та решти різного добра.

Heading photo

Роздуми на тему позіціонування

Преміальний и соціальний хліб

Звісно ж, проблема у гаманці. Просто на різних рівнях. У різних країнах і при властивій їм економіці, ці питання сприймаються або більш гостро, або менш гостро.

Heading photo

Розмови біля печі

Як навчитися випікати Хліб?

Я зовсім нікий не гуру. Хоча, дивлячись хто і що вкладає в це слово. Багато хто мене просить навчити. Лоран, наприклад, на те, що я організував гільдію пекарів в Україні, сказав, що «Типу ти тепер у них гуру, так?»

Heading photo

Технологія

Листкові вироби

З ними пов'язано багато зітхань, помахів віялом, закочування очей і шиплячого, ніби змія, що крадеться: «Круасссссан». Насправді, за цим словом стоїть дуже багато праці та специфічного елітаного знання.

Heading photo

Технологія

Закваска

"Скажіть, а як зробити закваску? Як її підгодовувати? Чи важко це? Як вона має пахнути і якою бути консистенції?"
Буквально через день відповідаю на ці запитання і в усній та письмовій формах.
Закваска ... якщо ви запитаєте у великого всезнайки Google, то отримаєте безліч рецептів.

Heading photo

Направлення

Пекарня при готелі

Почати, вважаю, варто з того, що не при кожному готелі є свій ресторан, що вже говорити про пекарню. Пекарня, на мою думку, є досить значною опцією. Звісно, дивлячись які цілі ставити. Якщо є завдання зробити невеликий ринок при готелі, де можна купити помідори, огірки, редиску, оливкову олію, а також хліб, тоді потрібно будувати пекарню.

Heading photo

Направлення

Фестиваль хлебу

Цього серпня я брав участь у черговому Фестивалі Хліба, де я був і є до сих пір шеф-пекарем. Хоч я і втретє зі своєю місією відвідую творчий хутір «Обирок», що знаходиться на Чернігівщині, мені дуже приємно від того, що я там бачу, від приголомшливої для свідомості міського жителя природи і, звичайно ж, від роботи, яка пов'язала мене і це місце.

Heading photo

Размови біля печі

Чому я пекарь

Я почав пекти хліб тому що…
Я не живу у фантазіях. Життя – шлях, в якому намішані логічні та спонтанні події, на які ми можемо впливати чи не можемо. Так вийшло, що раніше я працював на харчових виробництвах. Це був хлібозавод та кондитерська фабрика. Саме так, як це звучить, так це виглядало. Тому, коли, під час моєї одісеї до Києва, я опинився в становищі людини, яка потребує стабільної роботи, а не заробітків, я пішов працювати в кондитерський цех. Звідти мене перевели до пекарні.

Heading photo

Направлення

Ремісничі пекарі

Часто, коли пекар ще достеменно не розуміє, що він робить, він наосліп користується технічними описами в рецепті. Припустимо, з опису він розуміє, що тісто потрібно місити на першій швидкості 4 хвилини та на другій ще 4 хвилини. Потім покласти його на вистоювання, випекти при такій температурі. Але всі технічні параметри залежать не тільки від особливостей інгредієнтів тіста та їх співвідношення, а це залежить також і від кількості тіста в тістомісильній машині, а режим випічки залежить від печі та обсягу завантаження в пічі цієї продукції.

Напиши нам

Контакти

    +380933101177
    moc.liamg%40sunedyivohus

Дякую!

Мы вам невдовзі відповімо.

Can't send form.

Please try again later.

  • Години роботи

    Понеділок-Неділя: 07:00-17:00

  • Локация

    Школа Пекарів Дениса Суховія, Велика Кільцева 110а, 08131, Софіївська Борщагівка, Київ, Україна

Made with