Дякую!
Мы вам невдовзі відповімо.
RU
UA
D.S. Bakery School
Це єдина школа, де заняття з пекарського мистецтва проходятт в форматі 100% практики від замесу до выпічки.Каждому студенту надаємо:- организоване робоче місце- необхідний інвентарУ нас ви зможете засвоїти технологію випікання хлібних виробів різных напрямків, від французського пшеничного до німецьких заварних темних хлібів.
Навчання
Відеокурси та практичні заняття, консультації і послуги
Відеокурс "Сендвічі"
Базові принципи і особливості роботи з таким тістом, як бріошь и чіабата. Акредитованый майстер Школи Пекарів Олени Ролдугіної, поділиться своїм досвідом. Олена не просто прекрасний пекар, але ще й чудовий кухар. Це дозволяє їй обрати тесто, яке більш підходить і зробити його таким щоб сендвіч не розкис від вологи начинки та соусу.
Відеокурс "Піца"
Тісто для піци. Ферментація. На що звертати увагу. Соус для піци. Начинки. Оформлення. Випічка. Вітрина. Цінні рекомендації. Акредитований майстер Школи Пекарів Анатолій Коршунов поділиться своїм досвідом. Анатолій - професійний кухар. Проте, він спеціалізується ще й на піцамейкерстві і на випіканні хлібу.
Відеокурс "Обладнання для Пекарні."
Тістоміси і планетарні міксери. Печі пекарські, тістоділителі, тісторозкатки, розстійки і опис всього обладнання, що використовується в пекарні.Розрахунок технологічних карток. Як працювати з exele і як вираховувати рецептури. Що таке "Пекарський відсоток» і чому він важливий.Курс проводить Денис Суховій.
Відеокурс "Королівська галета"
Це святковий виріб, який відноситься до різдвяної випічки. Також, використовуючи це тісто, можна змінювати начинку: від фруктового пюре, до мʼясних або овочевих начинок. Ще це тісто добре підходить до відомого десерту "Наполеон" або "Мільфей".
Курс проводить Денис Суховій.
Консультація "Як відкрити пекарню і управляти нею"
Для чого потрібна консультація:Перед тим, як почати роботу над запуском свого проекту - треба добре підготуватися. Попередня консультація дозволить вам визначити більш чіткий вектор будування і розвитку вашого бізнесу на роки вперед і не втратити гроші.
article
статті, рецепти, технології
Напиши нам
Контакти