• icon

    RU

  • icon

    UA

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point)

HACCP - wt система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Простими словами, ця система має бути запроваджена на харчовому виробництві. До таких виробництв відносяться: кафе, кавʼярні, пекарні, кондитерські, ресторани. Власне, весь харчовий блок.
1. Діагностичний аудит – аудит підприємства на предмет відповідності вимогам харчового законодавства та стандартам НАССР – 5000 грн.2. Супровід при перевірці – присутність фахівця під час перевірки, усунення порушень згідно припису, розробка та контроль виконання коригувальних дій, підготовка до повторної перевірки щодо усунення порушень – 15000 грн.3. Хассп «під ключ» в існуючому виробництві – ви вже працюєте, але прагнете дотримуватись всіх необхідних вимог законодавства та стандартів, щоб бути впевненими в безпечності харчових продуктів і не наражатися на штрафи – 25000 грн4. Хассп при запуску нового виробництва – ви будуєте новий бізнес, пов'язаний з випуском харчового продукту і прагнете зробити все по максимуму правильно, щоб потім не переробляти – 30000 грн.


Напишіть нам свій запрос

Ми звʼяжемося з вами коли вам буде зручно

Дякуємо!

Ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Can't send form.

Please try again later.

Made with