• icon

    RU

  • icon

    UA

Багет цільнозерновий

  • Illustration

    Склад: Борошно вищого гатунку, борошно цільнозернове власного помелу, закваска пшенична (вода, борошно), дріжджі свіжі
    Поживна цінність на 100 г продуктуБілки: 6,72 г Жири: 0,65 г Вуглеводи: 38,47 гКалорійність: 183,28 ккал
    Умови і термін зберігання: від -16°С до -20°С 20 дібМістить алерген: глютен

  • Illustration

    Тістозаготовка "Багет цільнозерновий". Підходить для сніданків, сендвічів, вільної торгівлі для кінцевого споживача. Зберігається в морозильній шафі, що дозволяє тримати залишки під контролем. Температура -18С
    1. Приготування: Дістати з морозильної камери і перекласти на тканину. Створити умови для росту тіста. Переставити в холодильник на 15-18 годин. (звечора на ранок)2. Дістати після холодильника. Поставити в кімнатній температурі на 1-1,5 години. Якщо є розстійна шафа, то 28 С на 30 хвилин.3. Перекласти тістозаготовку з тканини на пекарський пергамент. Нарізати лезом. (Робити нарізку безпосередньо перед випічкою)4. Перший крок: Розігріти конвекційну піч на 240 С, завантажити в піч. Увімкнути пар на 100%. Обдув зменшити на мінімальний. Випікати 7 хвилин.5. Другий крок: Після 7 хвилин прибрати пар на нуль. Увімкнути обдув на максимум. Температура випічки 185 С. Випікати ще 15 хв. Випікати в загальному 7+15 = 22.(якщо багет буде пригорати, в наступній випічці зменшіть температуру випічки Другого кроку на 5 хвилин.
    Багет має вистигнути. Продавати рекомендовано в перфорованому пакеті. Упаковувати тільки після остаточного охолодження. Термін продажі 2 доби.

Made with