• icon

    RU

  • icon

    UA

Круасан з вишневою начинкою

Якщо ви прагнете чудового результату, а не просто легких рішень, то ви маєте розуміти те з чим працюєте

Illustration
  • Illustration

    Склад: Борошно вищого гатунку, вода очищена, маргарин, цукор, яйця курячі, тримолін (цукровий сироп), сіль, дріжджі інстантні, вишнева начинка, начинка, барвник червоний гелевий, БЕЗ ГМОПродукт містить такі алергени: глютен, молоко, яйця курячі.


    Харчова цінність: Білки: 6,42 г. Жири: 20,22 г. Вуглеводи: 35,58 г. Калорійність: 353,27 ккал

    Умови і термін зберігання: від -16°С до -20°С 90 діб
    Вага: 110г. допустима похибка 5 гФасування по 20 штук в ящику
    (ДСТУ 4587:2006)

  • Illustration

    Технологічні особливості і режими приготування:Вистояти тісто. (в середньому тривалість 15 годин за умови 23°С у приміщенні). Важливо не залишатикруасани відкритими, щоб уникнути завітрювання.Якщо період вистоювання холодний (зима, весна, осінь) можливо доведеться увімкнути вистійку вранці на 30-40 хвилин на 35 С. і довести вироби до потрібного розміру розстійки.
    Можна випікати день в день. Дістаньте круасани з морозильника і поставте в розстійку на 35 С на 4-5 годин..............................................................................................Перевірити готовність круасана до випікання можна натиснувши на нього пальцем. У повністю вистояному круасані залишається вм’ятина. Віншому випадку, круасан відновить свою форму, щосвідчить про те, що він ще не вистоявся. повністю вистояному круасані залишається вм’ятина. Віншому випадку, круасан відновить свою форму, щосвідчить про те, що він ще не вистоявся. повністю вистояному круасані залишається вм’ятина. Віншому випадку, круасан відновить свою форму, щосвідчить про те, що він ще не вистоявся..............................................................................................Розігріти духовку на 220 СПоставити у духовку, знизити температуру до170°С, та випікати 16 хвилин!!!Залишайте відстань між круасанами, вонизначно збільшуються в обсязі.
    Після випічки можна змастити сиропом (цукровим гелем) для блиску.
    Всі вироби випікайте на спеціальному пергаменті

Made with