• icon

    RU

  • icon

    UA

Класичний круасан

  • Illustration

    Склад: Борошно вищого гатунку, вода очищена, масло вершкове 82%, цукор, яйця курячі, тримолін (цукровий сироп), сіль, дріжджі сухі, БЕЗ ГМОПродукт містить такі алергени: глютен, молоко, яйця курячі.
    Харчова цінність: Білки: 5,64 г. Жири: 21,45 г. Вуглеводи: 36 г. Калорійність: 366,2 ккал
    Умови і термін зберігання: від -16°С до -20°С 90 діб
    Вага: 80г. допустима похибка 5 г
    (ДСТУ 4587:2006)

  • Illustration

    Технологічні особливості і режими приготування:Вистояти тісто. (в середньому тривалість 15 годин за умови 23°С у приміщенні). Важливо не залишатикруасани відкритими, щоб уникнути завітрювання.Ви можете поставити їх всередину вимкненоїдуховки і залишити круасани на ніч..............................................................................................Перевірити готовність круасана до випікання можна натиснувши на нього пальцем. У повністю вистояному круасані залишається вм’ятина. Віншому випадку, круасан відновить свою форму, щосвідчить про те, що він ще не вистоявся..............................................................................................Розігріти духовку на 220 СПоставити у духовку, знизити температуру до170°С, та випікати 16 хвилин!!!Залишайте відстань між круасанами, вонизначно збільшуються в обсязі
    Всі вироби випікайте на спеціальному пергаменті

Made with