• icon

    RU

  • icon

    UA

Круасан мигдалевий фісташковий

  • Illustration

    Склад: Борошно вищого гатунку, вода очищена, масло вершкове 82%, горіх мигдалевий, цукор, яйця курячі, паста фісташкова, тримолін (сироп цукровий), сіль, дріжджі сухі, БЕЗ ГМОПродукт містить такі алергени: глютен, молоко, яйця курячі, може містити сліди арахісу і волоського горіху.
    Харчова цінність: Білки: 9,78 г. Жири: 41,60 г. Вуглеводи: 68,47 г. Вода 87,17. Калорійність: 678,6 ккал
    Умови і термін зберігання: від -16°С до -20°С 90 діб
    (ДСТУ 4803:2013)

  • Illustration

    1. Розігріти духовку до 220°С
    2.Потім знизити температурудо 185°С та випікати 6 хвилин
    3.Потім ще знизити до 165°С та випікати 25 хвилин
    4. Після випічки можна змастити цукровим сиропом або гелем для декора кондитерських виробів
    5. Присипати зверху змільченим фісташковим горіхом
    Всі вироби випікайте на спеціальному пергаменті

Made with