• icon

    RU

  • icon

    UA

Відеокурс "Віденська Випічка"

  • Illustration

    Онлайн курс з Віденської випічки. 23 вироби листкової випічки. 4 відеоуроки.
    Шар - це складний багатоетапний процес, де можна зробити безліч помилок. Моє завдання розповісти про ці помилки та показати правильний процес приготування.
    Курс розрахований на всі категорії: від професіоналів до початківців. Переглядаючи курс знову і знову, можливість оволодіти значно збільшується.

  • Illustration

    Що отримаємо:Тісто для шарування
    Круасан класичний
    Круасан шоколадний
    Круасан мигдалевий класичний
    Круасан мигдалевий із шоколадом
    Круасан мигдалевий з шоколадом та малиною
    Даніш із солоною начинкою
    Даніш із вишнями
    Даніш зі свіжими ягодами
    Даніш з горіхами
    Даніш - торсад
    Равлик із родзинками та вишневими цукатами
    Пліє з шоколадом
    Тісто бездріжджеве листкове «Фуетаж»
    Шоссон з яблуком
    Шоссон з грушею
    Королівська галета
    Пюре яблучне
    Пюре грушеве
    Крем кондитерський «Патіс'єр»
    Крем мигдалевий «Франжипан»
    Соус «Бешамель»
    Сироп
    Розрахунок сухого молока

    Дивитися більше фото виробів курсу...

  • Illustration

    Як відбувається навчання?
    У кожному з відео відтворюються заявлені рецепти виробів із листкового тіста, від вибору замісу та листкування тіста, до вистоювання та випікання. Також детально показані процеси формування та декорування виробів. Випічка відбувається у професійній конвекційній печі (але легко можна використовувати домашню піч). Заміси здійснюються на міксері KitchenAid. Шарування здійснюється як вручну качалкою, так і на тісторозкачувальній машині.
    📧+рецептурник в електронному вигляді.
    ⏱Доступ до курсу не обмежений часом. Ви дивитеся коли вам зручно та переглядаєте тоді, коли виникає потреба.
    🤝Так само є підтримка від шефа, якщо виникають питанн
    я.

Made with