• icon

    RU

  • icon

    UA

Відеокурс "Обладнання для пекарні. Технологічні картки і їх розрахунок"


-На курсі ви зможете ознайомитися з тим, як обрати тістомісильну машину щоб була не завелика і не замала. -Для чого потрібні тістоміси, а для чого планетарні міксери? Чи можна одним замінити інше? Огляд моделей на фото і відео, розлогий огляд;
-Розстійки для тіста. Якими вони бувають.
-Пекарські печі. Ковекційні, ротаційні, подові. Який вид енергії краще обирати і чому
-Термометри, водоохолоджувачі, машини для закваски
-Тістоділителі. Які бувають і який обїєм треба мати, щоб купувати їх у виробництво
-Тісторозкатувальні машини. Рекомендації різних марок. Опис і обговорення
-Вдалі і не вдалі форми виробів для виробництва
-Розрахунок технологічних карток. Як працювати з exele і як вираховувати рецептури. Що таке "Пекарський відсоток» і чому він важливий.
-Вологість тіста, закваска, інгридієнти і роль, яку вони виконують в тісті


Що ми отримаємо:-Необмежений в часі доступ до відеокурсу-Відеоурок

Made with