• icon

    RU

  • icon

    UA

Равлик з маком та вишнею

  • Illustration

    Склад: Борошно вищого гатунку, вода очищена, масло вершкове 82%, цукор, яйця курячі, мак начинка, вишня, крем холодний заварний, цукор, тримолін (сироп цукровий), сіль, дріжджі сухі, БЕЗ ГМОПродукт містить такі алергени: глютен, молоко, яйця курячі



    Харчова цінність: Білки: 6,75 г. Жири: 20,22 г. Вуглеводи: 35,58 г. вода, 18,80 Калорійність: 353,27 ккал


    Умови і термін зберігання: від -16°С до -20°С 90 діб
    (ДСТУ 4587:2006)

  • Illustration

    Технологічні особливості і режими приготування:Вистояти тісто. (в середньому тривалість 15 годин за умови до 23°С у приміщенні). Важливо не залишатикруасани відкритими, щоб уникнути завітрювання.Ви можете поставити їх всередину вимкненоїдуховки і залишити круасани на ніч..............................................................................................Перевірити готовність круасана до випікання можна натиснувши на нього пальцем. У повністю вистояному круасані залишається вм’ятина. Віншому випадку, круасан відновить свою форму, щосвідчить про те, що він ще не вистоявся. повністю вистояному круасані залишається вм’ятина. Віншому випадку, круасан відновить свою форму, щосвідчить про те, що він ще не вистоявся. повністю вистояному круасані залишається вм’ятина. Віншому випадку, круасан відновить свою форму, щосвідчить про те, що він ще не вистоявся..............................................................................................Поставити у духовку, знизити температуру до170°С, та випікати 16 хвилин!!!Залишайте відстань між круасанами, вонизначно збільшуються в обсязі
    Всі вироби випікати на спеціальному пергаменті

Made with