RU
UA
Що входить до програми...
Що будемо проходити:
- Листкове тісто (рецепт)
-Глазур дзеркальна (рецепт)
-Глазур шоколадна (рецепт)
-Крем заварний (варіації: ваніль та фісташка)
-Розміри: круасан, куб, крафін, торсад
Вироби:
-Куб листковий з кремом та глазур'ю
-Крафін з ванільним кремом
-Крафін зелений з фісташковим кремом
-Круасан з шоколадним кремом та глазур'ю
-Круасан з фісташковим кремом та глазур'ю
-Торсад зі свіжими ягодами
-Торсад з ананасом
-Подушка з шоколадом
Техніка ламінації тіста
Заварювання крему та його варіації
Випічка
Вистоювання
Наповнення та декорування виробів
📧+рецептурник в електронному вигляді.
⏱Доступ до курсу не обмежений часом. Ви дивитеся коли вам зручно та переглядаєте тоді, коли виникає потреба.
🤝Так само є підтримка від шефа, якщо виникають питання.
{%#priceOld%}{%priceOld%}{%/priceOld%}{%price%}