• icon

    RU

  • icon

    UA

Штрудель з яблуком родзинками і корицею.

  • Illustration

    Склад: Борошно вищого гатунку, вода очищена, маргарин для листковго тіста, яблука (пюре власного виготовлення), яблука нарізані, родзинки білі, вода очищена, цукор, оцет 9%, сіль, кориця БЕЗ ГМОПродукт містить такі алергени: глютен, молоко, яйця курячі
    Білки: 4,57г Жири:17,65 г Вуглеводи: 35,25 г Калорійність: 299 ккал
    Умови і термін зберігання: від -16°С до -20°С 90 діб
    (ДСТУ 4803:2013)

  • Illustration

    1.Перед випіканням розігрітидуховку до 220°С
    2. Посадити в піч виріб
    2. Знизити температуру до175°С та випікати 30 хвилин !
    3. Після випічки можна посипати цукровою пудрою4. Нарізати на 5 частин і продавати
    Всі вироби випікайте на спеціальному пергаменті

Made with