• icon

    RU

  • icon

    UA

Хліб тостовий віденський

  • Illustration

    Склад: Борошно вищого гатунку,
    вода очищена, масло вершкове
    82%, оцет 9%, цукор, сіль

    Білки: 5,35г Жири: 27,48 г Вуглеводи: 29,99 г
    Калорійність: 388,87 ккал

    Умови і термін зберігання: від -16°С до -20°С 90 діб

  • Illustration

    Тостовий хліб. Підходить для сендвічів, сніданків. Добре зберігається в морозильній шафі, що дозволяє тримати залишки під контролем.
    1. Приготування: Дістати з морозильної камери і лишити на 60 хв при кімнатній температурі.2. Розігріти конвекційну піч на 220 С, завантажити тост в піч. Вимкрути піч і не вмикати поки тостовий хліб в печі.3. Гаряча піч прогріє тостовий хліб за 10-12 хвилин.

Made with