RU
UA
BakerySchool
1 Хліб. Базовий курс з хлібної майстерності2 Віденська випічка. Базовий курс з листкових виробів3 Віденська випічка ТОП. Курс для тих, хто прагне більшого4 Здоба. Курс нескладних але цікавих виробів5 Кіш. Курс з французських пирогів на пісочному тісті6 Сендвічі. Цікавий курс. Бріош, начинки, соуси7 Піца. Курс з італійської піци 8 Обладнання пекарні. Розрахунки техкарток9 Фінанси пекарні. Бізнес модель. Управління і облік10 Рецепт "Дрезденський штоллен"11 Рецепт "Королівська галета. Листкове бездріжджове тісто12 Креативна випічкаВідеокурси викладаються російською мовою
{%#priceOld%}{%priceOld%}{%/priceOld%}{%price%}